Ce este Bird State din Colorado?

Colorado este un stat american situat în regiunea vestică a țării. Cu o suprafață de aproximativ 104.094 de kilometri pătrați, Colorado se situează ca al optulea stat ca mărime. Colorado a fost cel de-al 38-lea stat care a aderat la uniune, aderându-se la 1 august 1876. Așa cum sa întâmplat la 100 de ani de la semnarea Declarației de Independență, Colorado este poreclit "Statul Centenar". În plus față de steagul său de stat, Colorado are numeroase simboluri de stat, inclusiv o floare de stat (columbine Rocky Mountain), copac de stat (molid albastru de Colorado), pește de stat (păstrăv de păstăi) și mamifer de stat. Colorado are, de asemenea, o pasăre oficială de stat: bâțul.

Bird de stat

Păsările oficiale de stat din Colorado sunt bâțul, care este cunoscut sub numele de Calamospiza melancorys . Pasărea migratorie de păsări de păpușă a fost aleasă ca pasăre de stat din Colorado în 1931, în primul rând datorită două dintre caracteristicile sale: vocea melodioasă și curtenirea ei. Buntingul de lark aparține unui grup de păsări cunoscute sub numele de vrabia americană. Printre vrăbii, numai bărbații sunt capabili să schimbe culoarea penei până la un gri greu în timpul iernii.

Aspect

Păsările mici cresc de obicei până la o lungime cuprinsă între 5 și 7 centimetri, iar bărbații sunt de obicei mai mari decât femelele. Lăcusta de lăcustă are un cioc sau o factură care este de obicei scurtă, albăstrui și groasă. Femelele și bărbații care nu sunt de reproducere au corpuri în formă de dungi albe, care sunt predominant de culoare gri. Cu toate acestea, masculii de reproducție au de obicei un corp jet-negru și aripi albe. Un bobinat plin de nori poate avea o aripă de până la 11 centimetri.

habitat

Buntings lacrimă preferă să trăiască în partea de vest și centrală a Americii de Nord, în special în zonele cu pășuni. Speciile construiesc cuiburi pe teren în locuri cum ar fi arbuști de mai jos și în zone cu multă iarbă. În timpul verii, pasărea locuiește în mod obișnuit la pajiști și zone acoperite cu perie de păianjen și migrează în timpul sezonului de iarnă.

Gamă

Buntingul de lacrimă este obișnuit în Marile Câmpii, motiv pentru care este clasificat de Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii (IUCN) drept o specie de cea mai mică preocupare (LC). Cu toate acestea, majoritatea păsărilor care trăiesc în pășuni au înregistrat un declin constant în ultimele patru decenii. De exemplu, doar în Colorado populația a scăzut la o rată anuală de 2, 5% între 1966 și 2003.

Dietă

Cu excepția sezonului de cuibărit, este un lucru obișnuit să vedem că hrănirea se face în grupuri. Păsările mici caută alimente pe pământ și se hrănesc cu insecte precum gândacii și furnicile. În timpul iernii, regimul de lăcrimare de lacrimă constă în principal din semințe.

Reproducere

Buntings brazdă au o curte unic, care constă într-un proces elaborat de cântând și posturing. Cântarea este de obicei un semn al unui bărbat care marchează teritoriul său. O bărbierita femelele alege un bărbat și pune o ambreiaj între două și cinci ouă, care se desprind după o perioadă de 10 până la 12 zile. Alegerea femeilor de sex masculin variază de la un an la altul, ceea ce contribuie la asigurarea diversității populației.